top of page
AS-Works, EPDM

PLAATSING VAN PLATTE DAKEN IN EPDM

Alsook reparaties aan daken in geval van stormschade of slijtage.

Achtergrond

DAKHERSTELLINGEN AAN PLATTE EN HELLENDE DAKEN

Ook als er iets mis is met uw dak, moet u niet aarzelen om AS-Works te contacteren. Angelo Somers is uw man voor heel uiteenlopende herstellingswerken aan zowel platte als hellende daken. Voor de reparatie van stormschade of van het lood- en zinkwerk dat hier en daar misschien lek of versleten is. Enkele voorbeelden om duidelijk te maken waarover het gaat: herleggen van losliggende of afgewaaide dakpannen, reparaties aan schoorstenen, vervanging van kapotte afvoerbuizen, herstelling van lekken in dakgoten enz.

Het zijn kleine klussen die grote gevolgen kunnen hebben voor mensen en gebouwen, als ze uitgesteld worden: letsels voor voorbijgangers, natte muren of waterschade in huis. Allemaal zaken die best zo snel mogelijk opgelost worden en die Angelo in een handomdraai voor u klaarspeelt.

Achtergrond
Plat dak - EPDM

EPDM, WEERBESTENDIG EN DUURZAAM

Platte daken leggen is een vak apart waarvoor u bij AS-Works aan het juiste adres bent. Het vereist knowhow en precisie om een perfect resultaat te verkrijgen. Angelo werkt met EPDM als dakbedekkingsmateriaal. Dat is een rubberfolie dat in één groot vel op het dak verlijmd wordt. Loskomende naden zijn dus uitgesloten. Dakranden en afvoeren worden nauwkeurig afgewerkt om waterinfiltratie uit te sluiten. Bovendien is EPDM bestand tegen wisselende temperaturen en weersomstandigheden én de uv-stralen van de zon. EPDM is een duurzame oplossing voor de bouw of renovatie van een plat dak. Het gaat makkelijk vijftig jaar mee.

VRAAG TIJDIG OM HULP

Denkt u eraan om een nieuw plat dak te laten leggen of is het huidige aan renovatie toe? Heeft u schade aan uw dak? Dan doet u er goed aan om AS-Works te contacteren. Angelo biedt een oplossing zodat u snel weer op beide oren kunt slapen.

EPDM AS-Works
bottom of page