top of page
AS-Works, kluswerken

ALGEMENE KLUSWERKEN VOOR BINNEN EN BUITEN

Wilt u een vakman inschakelen voor kleine kluswerken in of rond uw woning? Eén adres: AS-Works!

Achtergrond

HULP BIJ UW TODO-LIJSTJE, VOOR REPARATIES EN ONDERHOUD

Particulier of bedrijfsleider, iedereen weet dat het vaak moeilijk is om een aannemer te vinden voor een eerder kortlopende opdracht, voor een kleine klus of voor onderhoudswerk. Het risico is dus reëel dat uw todo-lijstje blijft liggen. In die situaties is AS-Works uw stielman bij uitstek. Zaakvoerder Angelo Somers is van vele markten thuis en gaat met plezier aan de slag om dat lijstje voor u af te werken. Als u zelf niet zo’n handige harry bent of als u er spoed wilt achter zetten. Bijvoorbeeld bij een dringend onderhoud, voor de herstelling van glasbreuk e.a.

Achtergrond
AS-Works, parket

SCHILDEREN, SCHRIJNWERK EN ZOVEEL MEER, AS-WORKS DOET HET

AS-Works staat voor een breed en gevarieerd aanbod aan algemene kluswerken die zonder uitzondering steeds vakkundig en conform uw wensen uitgevoerd worden. Hieronder vallen onder meer de plaatsing van laminaatvloeren, het aanbrengen van isolatie in muren en plafonds, de propere afwerking daarvan met Gyproc, schilderwerken en schrijnwerk in uw interieur of buiten. Ook voor kleinere klusjes, zoals glasvervanging, lampophanging, klinkvervanging, etc. kunt u bij AS-Works terecht. Contacteer ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft omtrent klussen waar u hulp bij kan gebruiken.

Bij AS-Works wordt elke opdracht, groot of klein, serieus genomen. Aarzel niet om contact op te nemen met Angelo. Hij verneemt graag wat er in uw woning of bedrijf te doen is. Op basis van uw info kan hij inschatten hoeveel tijd de job zal vergen en wanneer hij bij u kan passeren. Vertrouw  op AS-Works, u zal er geen spijt van hebben.

VRAAG MEER INFORMATIE

AS-Works
bottom of page