top of page
AS-Works, snoeien tuin

TUIN- EN SNOEIWERKEN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Bij AS-Works zit u goed voor de uitvoering van allerhande tuin- en snoeiwerken. 

Achtergrond

UITSTRALING EN MEERWAARDE VOOR UW EIGENDOM EN BEDRIJFSSITE

De verzorging en het onderhoud van een tuin en gelijk welke groenomgeving dient twee doelen. Enerzijds is het aangenaam relaxen in een mooi onderhouden tuin. Het is ook prettig werken in een bedrijf of een kantoor dat een groenzone rond het gebouw heeft. Die is ideaal voor een gezonde ontspanning tijdens de middagpauze. Aan de andere kant draagt een nette buitenomgeving bij aan de esthetiek van elk gebouw en zorgt ze zelfs voor een reële meerwaarde van uw eigendom.

Achtergrond
Bomen snoeien, afsluitingen

EEN VERZORGDE TUIN EN BUITENOMGEVING

Klusbedrijf AS-Works voorziet eveneens in tuinaanleg en zorgvuldig tuinonderhoud, de aanleg van opritten en terrassen, de plaatsing van duurzame omheiningen en buitenschilderwerken. Afhankelijk van het seizoen bestaan de opdrachten nu eens voornamelijk uit het gras maaien, bomen en struiken snoeien. Dan weer is het de beste periode om het houtwerk te onderhouden, een omheining te zetten of om uw tuinhuis onder handen te nemen. Is dat intussen te klein geworden of heeft het zijn beste tijd gehad? Dan breekt Angelo Somers het gewoon af en herbouwt hij het. Heeft u dus plannen met uw tuin maar heeft u zelf geen groene vingers? Geen nood: AS-Works realiseert ze voor u.

Bovendien kunnen niet alleen particulieren maar ook zakelijke klanten een beroep doen op de professionele dienstverlening van AS-Works voor tuin- en buitenwerken.

CONTACTEER MIJ VOOR MEER INFO

Heeft u tuinwerken te doen? U kan ze met een gerust hart overlaten aan Angelo Somers, de geroutineerde klusjesman achter AS-Works die ten dienste staat van zowel privé-eigenaren als bedrijfsleiders.

AS-Works, snoeien bomen
bottom of page